Vacature: Accountmanager & Projectadviseur

Fulltime

JOIN THE HAHEBO-family!

Wij zijn op zoek naar een dynamische en enthousiaste fulltime Accountmanager en Projectadviseur om ons team te versterken. In deze rol ben je een cruciale schakel in de sales van Hahebo Project & Kantoorinrichters. Je werkt aan acquisitietrajecten en adviseert bestaande en nieuwe klanten vanaf de verkoop van kantoormeubilair tot totale projectinrichtingen. Jouw scherpe oog voor markttrends en je vermogen om hierop in te spelen, zullen onmisbaar zijn om bedrijven te voorzien van unieke inrichtingsconcepten.

Wij bieden een ondersteunende en hechte teamomgeving, waarin jouw tevredenheid hand in hand gaat met die van de klant. Je hoeft niet alle vaardigheden al te bezitten; wij zorgen voor begeleiding en training om je snel up-to-speed te brengen. We waarderen je leergierigheid en enthousiasme en staan klaar om je te helpen slagen in deze veelzijdige rol.

Als het gezicht van ons bedrijf verwachten we van jou een professionele uitstraling, gecombineerd met een dosis enthousiasme en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent sociaal, proactief, en ziet overal kansen. Met een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur B2B-verkoopervaring, ben je perfect uitgerust om de uitdagingen van accountmanagement aan te gaan.

Wat bieden wij?

  • Een creatieve en verantwoordelijke baan in een groeiende organisatie.
  • Marktconform salaris.
  • Een gezellig en hardwerkend team.
  • Bedrijfsauto, telefoon, en laptop.
  • Bedrijfsuitjes (zoals de ski-trip naar Oostenrijk in 2024, etc.)

Hahebo, al 40 jaar expert in kantoormeubilair en -inrichting, bedient een breed scala aan klanten, van particulieren tot multinationals. We bieden op maat gemaakte oplossingen, van eenvoudige bureaukeuzes tot uitgebreide 3D-ontwerp- en inrichtingsadviezen. Ons team, werkend vanuit Boxmeer en Tiel, hecht waarde aan klantwensen, ergonomie en ontzorging.

Benieuwd naar de projecten die we recent gerealiseerd hebben? Check ons portfolio: https://hahebo.nl/portfolio/

Enthousiast? Stuur je CV of LinkedIn-profiel, samen met een motivatie naar k.wouters@hahebo.nl. We kunnen niet wachten om van je te horen.

×