Ons team

Maak kennis met onze specialisten

Bij Hahebo werken bevlogen specialisten, ieder met een eigen palet aan vaardigheden. Van inrichtingsadviseurs en projectbegeleiders tot onze vakkundige monteurs. Onze kernwaarden zijn klantgericht en hebben een basis in onze handelstraditie. Het nakomen van afspraken, deskundigheid, persoonlijke betrokkenheid en het realiseren van betaalbare oplossingen vinden we erg belangrijk. 

We leveren uitstekende kwaliteit, de levertijden zijn kort en onze leverbetrouwbaarheid is hoog. Omdat we snel kunnen schakelen worden we vaak uitgenodigd voor inrichtingsprojecten die onder tijdsdruk moeten worden ingericht. Ontmoet onze specialisten hieronder.

Haico van Tienen

Specialist in project en kantoorinrichting

Jouw eerste aanspreekpunt. Onze specialist Haico staat altijd voor jou klaar. Haico brengt jouw wensen en behoeften in kaart en werkt deze uit tot een oplossing op maat. 

Gido van Rosmalen

Specialist in project en kantoorinrichting

Onze collega Gido helpt jou aan de ideale werkomgeving. Tevens zet Gido zich in om onze re-use producten aan een nieuw plekje te helpen.

Sharon Bulder

Specialist in project en kantoorinrichting

Voor het juiste design van jouw inrichting moet je bij Sharon zijn. Sharon ondersteunt bij het uitkiezen van de juiste kleurstelling, producten en plaatsing.

Veronique Ermens

Specialist in orderwerking, inkoop en marketing

Achter de schermen is waar Veronique het meeste werk verricht. Dat jouw bestelling en inrichting goed worden verwerkt is de hoogste prioriteit voor Veronique.

Merijn Cornelissen

Specialist in orderwerking, inkoop en administratie

Dat jouw inrichting op de juiste plek terecht komt is de hoofdprioriteit van Merijn. Daarnaast zorgt Merijn dat alle orders goed worden verwerkt. 

Nino Hermans

Specialist in het aansturen en leiden van Hahebo

Onze kapitein aan het schip. Als eigenaar van Hahebo bepaalt Nino onze richting en stuurt hij de organisatie. 

Willy Raafs

Specialist in logistiek en levering

Fred Rib

Specialist in logistiek en levering

.

Gerrie de Ruijter

Specialist in logistiek en levering