De opening van ons nieuwe kantoor

De opening van ons nieuwe kantoor!

Op vrijdag 12 mei vond de feestelijke opening plaats van de splinternieuwe showroom van Hahebo Project & Kantoorinrichters, gevestigd in Boxmeer! Deze mijlpaal markeert een grote stap voorwaarts na de allesverwoestende brand die in oktober plaatsvond en waarbij onze oude locatie volledig in vlammen opging.

In de afgelopen maanden hebben we met zijn allen hard gewerkt aan de wederopbouw van onze nieuwe (tijdelijke) showroom, werkplaats, kantoren en het magazijn, zodat we weer met volle kracht vooruit kunnen gaan. 

Met trots kijken we terug op een succesvolle opening, waarop we hebben geproost op de toekomst, samen met onze gewaardeerde klanten, leveranciers en relaties. Jullie aanwezigheid maakte deze heropening extra bijzonder en we zijn dankbaar voor jullie steun gedurende deze uitdagende periode.
 
Onze nieuwe showroom in Boxmeer biedt een inspirerende omgeving waarin we onze klanten kunnen ontvangen en adviseren op het gebied van project- en kantoorinrichting. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort te verwelkomen en samen te werken aan het creëren van functionele en esthetisch aantrekkelijke werkruimtes.
 
We willen graag van deze gelegenheid gebruikmaken om iedereen te bedanken die heeft bijgedragen aan het realiseren van onze nieuwe showroom. Zonder jullie steun en betrokkenheid zou dit niet mogelijk zijn geweest.

Namens het hele team van Hahebo Project & Kantoorinrichters willen we jullie bedanken voor jullie blijvende steun en het vertrouwen dat jullie in ons hebben. Samen kijken we uit naar een succesvolle toekomst vol nieuwe kansen en uitdagingen! 

×