Kantoorinrichting

10%

Een prettige en ergonomische werkomgeving verhoogt de productiviteit met tien procent, blijkt uit recent onderzoek. Kantoor- en projectinrichting is voor Hahebo dan ook het creëren van een veilige en doelmatige omgeving waarin men zichzelf kan zijn. Daarin functioneert iedereen op zijn best.

Dat bereik je niet zomaar. Daar is ervaring en toewijding voor nodig. Hahebo is een professionele totaalinrichter met meer dan veertig jaar ervaring. Onze kantoorinrichters zijn gespecialiseerd in het adviseren over bureaus, bureaustoelen en opbergmogelijkheden.

Vanuit onze filosofie en vele jaren routine richten wij werkplekken in die een kantoor prettig en tegelijk functioneel maken. Omdat wij weten hoe het werkt. Onze ervaring leert dat persoonlijke prestaties en ontwikkeling bevorderd worden, wanneer medewerkers zich comfortabel voelen in de werkomgeving. Een belangrijke voorwaarde voor duurzame inzetbaarheid!

 

Onze manier van

werken

Bureaustoelen

Werkplekken

Opbergsystemen

Akoestische units

Wensen en behoeften
Een bureaustoel, bureau of beide? Ongeacht jouw vraag, onze experts staan voor je klaar. We inventariseren jouw wensen en behoeften en geven je passend advies.
Inspiratie en creatie
Met indelingstekeningen en moodboards maken we jouw ontwerp visueel. Vanzelfsprekend nodigen we je uit om onze showroom te bezoeken, want we willen dat ook jij geïnspireerd raakt! We stellen een projectbegroting op om jouw keuzes financieel inzichtelijk te maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Realisatie
Als we de opdracht gaan uitvoeren, mag je rekenen op een vlekkeloze afhandeling en projectbegeleiding. Ontzorgen zit ons in het bloed. Dat gegeven, plus onze no-nonsense aanpak, leidt tot projecten die functioneel, gezond en toekomstgericht zijn. En nog belangrijker, tot gebruikers die zich comfortabel en thuis voelen.
Oplevering
Voor ons stopt het niet bij het realiseren van een levering. Wij blijven betrokken en denken graag verder mee. Wij houden graag contact en bieden service zodat jij zonder zorgen kan genieten van jouw producten.
Previous slide
Next slide

Laat ons weten wat je nodig hebt!

Naam(Vereist)
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerealiseerde kantoorinrichtingen

×