Kantoorinrichting

Recent onderzoek heeft aangetoond dat een warme en ergonomische werkomgeving de productiviteit met wel tien procent kan verhogen. Bij Hahebo begrijpen we het belang van een fijne omgeving waarin werknemers zichzelf kunnen zijn en optimaal kunnen functioneren. 

Met meer dan veertig jaar ervaring zijn we bij Hahebo uitgegroeid tot een professionele totaalinrichter. Onze deskundige kantoorinrichters zijn gespecialiseerd in het adviseren over bureaus, bureaustoelen en opbergmogelijkheden, met als doel om werkplekken te creëren die niet alleen comfortabel zijn, maar ook functioneel.

Onze filosofie is gebaseerd op jarenlange ervaring en toewijding. We streven ernaar om werkplekken in te richten die niet alleen aangenaam aanvoelen, maar ook bijdragen aan de productiviteit van medewerkers. We weten uit ervaring dat een aangename werkomgeving essentieel is voor persoonlijke prestaties en ontwikkeling, en daarmee voor duurzame inzetbaarheid.

Bureaustoelen

Werkplekken

Opbergsystemen

Akoestische units

Wensen en behoeften
Een bureaustoel, bureau of beide? Ongeacht jouw vraag, onze experts staan voor je klaar. We inventariseren jouw wensen en behoeften en geven je passend advies.
Inspiratie en creatie
Met indelingstekeningen en moodboards maken we jouw ontwerp visueel. Vanzelfsprekend nodigen we je uit om onze showroom te bezoeken, want we willen dat ook jij geïnspireerd raakt! We stellen een projectbegroting op om jouw keuzes financieel inzichtelijk te maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Realisatie
Als we de opdracht gaan uitvoeren, mag je rekenen op een vlekkeloze afhandeling en projectbegeleiding. Ontzorgen zit ons in het bloed. Dat gegeven, plus onze no-nonsense aanpak, leidt tot projecten die functioneel, gezond en toekomstgericht zijn. En nog belangrijker, tot gebruikers die zich comfortabel en thuis voelen.
Oplevering
Voor ons stopt het niet bij het realiseren van een levering. Wij blijven betrokken en denken graag verder mee. Wij houden graag contact en bieden service zodat jij zonder zorgen kan genieten van jouw producten.
Vorige slide
Volgende slide

Gerealiseerde kantoorinrichtingen

Laat ons weten wat je nodig hebt!

Naam(Vereist)
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×