Werken bij Hahebo

Waar ga jij ons bij helpen? Bekijk onze vacatures:

Hahebo groeit. Als creatieve project- en kantoorinrichters hebben we onze ambities duidelijk in het vizier. We zijn geen standaard projectinrichters, al onze experts leveren alles met een eigen Hahebo-sausje: formeel, strak en met het ‘wauw’-gevoel. Bij Hahebo zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste experts die samen met ons inspirerende werkomgevingen willen creëren!

Accountmanager & Projectadviseur

Wij zijn op zoek naar een dynamische en enthousiaste fulltime Accountmanager en Projectadviseur om ons team te versterken. In deze rol ben je een cruciale schakel in de sales van Hahebo Project & Kantoorinrichters. Je werkt aan acquisitietrajecten en adviseert bestaande en nieuwe klanten vanaf de verkoop van kantoormeubilair tot totale projectinrichtingen. Jouw scherpe oog voor markttrends en je vermogen om hierop in te spelen, zullen onmisbaar zijn om bedrijven te voorzien van unieke inrichtingsconcepten.

Medewerker Logistiek & Montage

Vind jij het leuk om op pad te gaan en ervoor te zorgen dat besteld meubilair keurig op de juiste plek komt te staan? Ben je niet te beroerd om af en toe flink te sjouwen? En heb je voldoende technische vaardigheden om meubels te monteren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Oproepkracht

Ben jij die extra handjes die wij regelmatig nodig hebben? Als je één of meerdere dagen per week flexibel beschikbaar bent, dan hebben wij een leuke vacature voor jou.
×