Projectinrichting

10%

Een prettige en ergonomische werkomgeving verhoogt de productiviteit met tien procent, blijkt uit recent onderzoek. Kantoor- en projectinrichting is voor Hahebo dan ook het creëren van een veilige en doelmatige omgeving waarin men zichzelf kan zijn. Daarin functioneert iedereen op zijn best.

Zeer bedreven in de in- en verkoop van kantoormeubilair, richten onze experts inmiddels al vier decennia lang omgevingen in die functioneel, gezond en inspirerend zijn. Het is de ervaring die zich terugbetaalt. Wij zetten jouw specifieke wensen om in een uitgekiend ontwerp voor jouw medewerkers of bezoekers, met de juiste producten. Denk aan werkomgevingen als vergaderruimtes en kantoortuinen, maar ook scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen of horecagelegenheden.

Bij het ontwerpen houden onze specialisten rekening met talloze onderdelen. Met verrassende inzichten komen wij tot de meest functionele oplossingen en voegen we extra waarde toe aan jouw pand. We creëren projectinrichtingen die passen bij de beleving die jouw gasten hebben bij jouw organisatie en het thuisgevoel dat daarbij hoort. Zo wordt elk bezoek een aangename verrassing!

De weg naar jouw ideale

werkomgeving

Wensen en behoeften
Van een leeg canvas naar jouw droominrichting. Het begint bij jouw wensen en behoeften. Onze experts meten deze wensen en behoeften en doen inspiratie op.
Inspiratie en Creatie
Met indelingstekeningen en moodboards maken we jouw ontwerp visueel. Vanzelfsprekend nodigen we je uit om onze showroom te bezoeken, want we willen dat ook jij geïnspireerd raakt! We stellen een projectbegroting op om jouw keuzes financieel inzichtelijk te maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Realisatie
Als we de opdracht gaan uitvoeren, mag je rekenen op een vlekkeloze afhandeling en projectbegeleiding. Ontzorgen zit ons in het bloed. Dat gegeven, plus onze no-nonsense aanpak, leidt tot projecten die functioneel, gezond en toekomstgericht zijn. En nog belangrijker, tot gebruikers die zich comfortabel en thuis voelen.
Oplevering
Voor ons stopt het niet bij het realiseren van een droominrichting. Wij blijven betrokken en denken graag verder mee. Wij houden graag contact en bieden service zodat jij zonder zorgen kan genieten van jouw inrichting.
Previous slide
Next slide

Kantooromgevingen

Vergaderruimtes

Ontvangstruimtes

Bedrijfskantines

Gerealiseerde projecten

Wij adviseren je graag!

Naam(Vereist)
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×