Projectinrichting

Welkom bij Hahebo Project & Kantoorinrichters! Als toonaangevende specialist op het gebied van projectinrichting zijn wij jouw partner voor het realiseren van professionele en functionele projectruimtes.

Of je nu een kantoor, winkel, school, zorginstelling of horecagelegenheid wilt inrichten, bij Hahebo staan we voor je klaar met maatwerkoplossingen die voldoen aan al jouw eisen en wensen.

Onze ervaren projectinrichters denken graag met je mee en adviseren je over de meest geschikte indeling, meubilair en accessoires voor jouw project. Of het nu gaat om het creëren van een efficiënte kantooromgeving, een sfeervolle winkelinrichting of een gastvrije ontvangsthal, wij zorgen voor een totaalinrichting die perfect aansluit bij jouw visie en doelstellingen.

Bij Hahebo streven we naar hoogwaardige kwaliteit, functionaliteit en esthetiek in al onze projecten. Onze uitgebreide ervaring en expertise stellen ons in staat om zelfs de meest complexe projecten tot een succesvol einde te brengen.

Ontdek wat Hahebo voor jouw project kan betekenen en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Wensen en behoeften
Van een leeg canvas naar jouw droominrichting. Het begint bij jouw wensen en behoeften. Onze experts meten deze wensen en behoeften en doen inspiratie op.
Inspiratie en Creatie
Met indelingstekeningen en moodboards maken we jouw ontwerp visueel. Vanzelfsprekend nodigen we je uit om onze showroom te bezoeken, want we willen dat ook jij geïnspireerd raakt! We stellen een projectbegroting op om jouw keuzes financieel inzichtelijk te maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Realisatie
Als we de opdracht gaan uitvoeren, mag je rekenen op een vlekkeloze afhandeling en projectbegeleiding. Ontzorgen zit ons in het bloed. Dat gegeven, plus onze no-nonsense aanpak, leidt tot projecten die functioneel, gezond en toekomstgericht zijn. En nog belangrijker, tot gebruikers die zich comfortabel en thuis voelen.
Oplevering
Voor ons stopt het niet bij het realiseren van een droominrichting. Wij blijven betrokken en denken graag verder mee. Wij houden graag contact en bieden service zodat jij zonder zorgen kan genieten van jouw inrichting.
Vorige slide
Volgende slide

Kantooromgevingen

Vergaderruimtes

Ontvangstruimtes

Bedrijfskantines

Gerealiseerde projecten

Wij adviseren je graag!

Naam(Vereist)
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

×