NARBUTAS

Het verhaal van Narbutas

Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een “onbekend terrein” voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteit kantoormeubelen nodig voor de beste prijs, wat ook echt de belangrijkste focus van dit bedrijf werd.

Narbutas produceert modern, eenvoudig, hoogwaardig en duurzame kantoormeubelen en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen. 

In de moderne kantooromgeving winnen open werkruimtes steeds meer aan populariteit. Ze stimuleren de interactie tussen collega’s en maken efficiënt gebruik van beschikbare ruimte. Echter, een veelvoorkomend probleem in deze open omgevingen is het lawaai, wat de concentratie en productiviteit kan verstoren, en zelfs stress kan veroorzaken. Om dit op te lossen, introduceren wij akoestische scheidingsoplossingen.

Deze systemen zijn perfect voor het creëren van afzonderlijke werkzones, zelfs in grote kantoren. Ze bieden privacy en verminderen achtergrondgeluiden, terwijl ze toch visuele interactie tussen collega’s mogelijk maken. Wat deze oplossingen echt handig maakt, is hun mobiliteit en veelzijdigheid.

Deze akoestische wanden optimaliseren niet alleen de werkomgeving, maar dragen ook bij aan de algehele kantoorstijl, waardoor medewerkers zich comfortabel voelen en beter kunnen presteren.

De Narbutas Silent Room als oplossing voor concentratie

Open kantoren betekenen meer ruimte, meer licht, meer vrijheid en… meer lawaai in de werkomgeving. Elke dag worden werknemers geconfronteerd met toenemende uitdagingen bij het vinden van een rustige plek om vergaderingen te houden, telefoongesprekken te voeren of zich gewoon te concentreren op individueel werk. “Een kamer in een kamer” is een eenvoudige manier om geluidsafleiding op afstand te houden en de productiviteit van werknemers te verhogen.

De Silent Room van Narbutas biedt een oase van stilte in het midden van een modern kantoor. Dankzij deze kantooroplossing is concentreren op het werk nog nooit zo eenvoudig gewees. De Silent Room zorgt voor de luchtkwaliteit binnenshuis en akoestisch en visueel comfort voor werknemers.

ISO-Certificering en verantwoorde fabricage

Sinds 2005 is Narbutas in het bezit van ISO-certificering, wat betekent dat ze hun meubels op een verantwoorde manier produceren. Hun eigen productiefaciliteit, die uit meer dan 30.000 m² bestaat, produceert een breed assortiment aan meubels, waaronder stoelen, tafels, bureaus, akoestische oplossingen en maatwerk.

Het bedrijf streeft voortdurend naar groei en innovatie. Ze ontwikkelen modern, eenvoudig, hoogwaardig en duurzaam kantoormeubilair dat voldoet aan de eisen van werkomgevingen van vandaag.

Een samenspel van design, diversiteit en ergonomie

Met een focus op design biedt Narbutas een uitgebreide selectie aan kleuren en stijlen, zodat hun meubels naadloos kunnen worden geïntegreerd in verschillende interieurs en huisstijlen. Naast esthetiek legt het bedrijf ook nadruk op ergonomie en het verbeteren van het werkklimaat.

×