Ontdek de bureaustoel Therapod X

Therapod X: De bureaustoel die
comfort naar een hoger niveau brengt

Een innovatie op het gebied van bureaustoelen…
Maak kennis met de Therapod X, de bureaustoel die niet alleen veelbelovend is,
maar dit ook waarmaakt op het gebied van comfort, innovatie en design. 

Is dit de meest comfortabele stoel ooit?
We nemen je mee in de unieke kenmerken om je te laten zien
waarom de Therapod X een klasse apart is.

Ergonomisch meesterwerk: Maatwerk in zitcomfort

In de wereld van comfortabele stoelen is de Therapod X toonaangevend. Met een doordacht en ergonomisch ontwerp is deze stoel ontwikkeld om de natuurlijke houding van het lichaam te ondersteunen. Verstelbare rug- en armleuningen bieden aanpassingsmogelijkheden die perfect aansluiten bij de behoeften van elke gebruiker. Wat deze stoel nog bijzonderder maakt, is de zachte zitting met BIO Seat Technology, samengesteld uit twee materialen, die de druk vermindert en optimale ondersteuning voor het bekken biedt, zelfs tijdens langdurige werksessies.

Rugondersteuning in 3D: Technologisch hoogstandje

Wie dacht dat een bureaustoel eenvoudig was, heeft de Therapod X nog niet ervaren. Met geïntegreerde 3D-bedieningselementen biedt deze moderne stoel dynamische 3D-ondersteuning voor het lichaam. Automatisch aanpassend aan de vorm van jouw rug, regelt het de ondersteuning op basis van de druk die je uitoefent. Geen gedoe met handmatige aanpassingen; de Therapod X past zich automatisch aan jou aan.

Duurzaamheid in stijl: Investering in kwaliteit

Een Therapod X is niet zomaar een bureaustoel; het is een investering in duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen die niet alleen lang meegaan, maar ook comfort en stijl toevoegen aan je werkplek. Het robuuste frame is bestand tegen dagelijks gebruik, waardoor deze stoel jarenlang een betrouwbare metgezel op de werkvloer blijft.

Stijlvol maatwerk: Kleurenpracht voor de werkomgeving

De Therapod X is niet alleen een ergonomisch meesterwerk; het is ook een stijlvolle toevoeging aan elke werkomgeving. Of je nu een strak kantoor of een huiselijke werkkamer hebt, de Therapod X past er perfect in. Met keuze uit maar liefst 96 kleuren kun je de bureaustoel aanpassen aan jouw smaak en de sfeer van je werkplek verhogen!

De Therapod X is een moderne, dynamische en ergonomische bureaustoel 
voorzien van innovatieve technologieën,
die je als gebruiker stimuleren om goed te zitten en vaak te bewegen.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie?

×