Vacature: Medewerker Logistiek & Montage

Waar zijn we naar op zoek?

Vind jij het leuk om op pad te gaan en ervoor te zorgen dat bestelt meubilair keurig op de juiste plek komt te staan? Ben je niet te beroerd om af en toe flink te sjouwen? En heb je voldoende technische vaardigheden om meubels te monteren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Jouw werkzaamheden
Als medewerker Logistiek & Montage werk je vanuit onze locatie in Boxmeer. Je werkzaamheden bestaan uit het bezorgen, in-, uithuizen en evt. montage van kantoormeubilair bij zowel zakelijke als particuliere klanten. Daarnaast word je ingezet voor het monteren van meubilair en magazijnwerkzaamheden zoals het ontvangen en opslaan van goederen en het klaarzetten van orders. Kortom een leuke afwisselende functie binnen een informele dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Bij ons geldt het motto dat jij pas tevreden bent als de klant tevreden is.

Jouw profiel
Als medewerker Logistiek & Montage ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Enthousiasme, goede communicatie en sociale vaardigheden zijn vanzelfsprekend. Goed kunnen samenwerken, de handen uit de mouwen willen steken en humor vinden we ook belangrijke eigenschappen. Daarnaast zul je ook regelmatig alleen op pad gaan, waarbij we verwachten dat je zelfstandig en oplossingsgericht bent en fysiek wat zwaarder werk niet uit de weg gaat. Je moet ook plezier hebben in het verrichten van montage, assemblage en demontage werkzaamheden. Van onze nieuwe collega verwachten we een flexibele instelling. Samen met je collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid en klantbediening. Voor deze functie dien je minimaal te beschikken over rijbewijs B. Rijbewijs BE en heftruckcertificaat is een pré. Het aantal te werken uren wordt in onderling overleg bepaald.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou een marktconform salaris, pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar (op basis van een fulltime dienstverband). Wij starten met een tijdelijke arbeidsovereenkomst met de intentie deze uiteindelijk om te zetten in een vast contract.

Jouw reactie
Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast geworden over de werkzaamheden dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet. Mail uiterlijk 1 december een korte motivatie en je CV door op onderstaande knop te klikken. 
Wil je meer informatie over de vacature dan kun je contact opnemen met Karin Wouters, tel. 06 – 46 32 03 57.

×