Vacature: Oproepkracht

Waar zijn we naar op zoek?

Zoek jij een baan voor naast je studie, één of enkele dagen per week en/of tijdens je vakanties? Of heb je een tussenjaar? Wij hebben regelmatig extra handjes nodig en zijn daarvoor op zoek naar nieuwe collega’s die we flexibel in kunnen zetten.

Jouw werkzaamheden
Jouw werkzaamheden bestaan uit het bezorgen, in- en uithuizen van kantoormeubilair en magazijnstellingen. Daarnaast kun je ook ingezet worden voor de montage van meubilair of andere voorkomende werkzaamheden. We werken met een hecht team van ongeveer 10 medewerkers vanuit Boxmeer.

Jouw profiel
Als bezorger ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Enthousiasme, goede communicatie en sociale vaardigheden zijn vanzelfsprekend. Goed kunnen samenwerken, de handen uit de mouwen willen steken en humor vinden we ook belangrijke eigenschappen. Het verrichten van montage-, assemblage- en demontagewerkzaamheden kan onderdeel van je werkzaamheden uitmaken. Samen met je collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid en klantbediening.

Van onze nieuwe collega’s verwachten we een flexibele instelling en een grote mate van zelfstandigheid. We zoeken oproepkrachten die oplossingsgericht kunnen denken en het vermogen hebben te improviseren tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Minimale vereisten zijn dat je beschikt over rijbewijs B, enig technisch inzicht hebt en 2 “rechterhanden”. 

Jouw arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou een marktconform salaris. De werkdagen en -tijden zullen in onderling overleg worden vastgesteld.

Jouw reactie
Herken je jezelf in het profiel en ben je enthousiast geworden over de werkzaamheden stuur dan een mail naar Karin Wouters: k.wouters@hahebo.nl. Dit kan door op onderstaande knop te klikken.
Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je ook telefonisch contact opnemen met Karin. Haar telefoonnummer is 06 – 46 32 03 57.

×